PROGRAM REVELION 2018. Ce vedem la TV de REVELION 2018

taxa radio-tv
taxa radio-tv

REVELION 2018, program TV. Posturile de televiziune ne-au pregătit programe cu totul și cu totul speciale de Revelion 2018.   

România TV

La România TV va fi cel mai tare chef! Va fi un super Revelion cu jurnaliști, analiști, politicieni, miniștri și vedete îndrăgite. În primul rând, trebuie spus că au fost peste 200 de invitați. Daniel Trifu, absolvent de Teologie, vine cu formația sa la România TV. Ioan Korpos, Corneliu Bichineț (PMP) care cântă "Plăcinte pentru președinte", Petre Roman și soția, Carmen Harra care se dezlănțuie, Lidia Fecioru, Florin Iordache, Șerban Nicolae, Mihai Trăistariu, Camelia Mitoșeru, Fuego, Stela Enache, Marcel Pavel, Florin Condurățeanu, Romica Jurcă, Stela Enache, Victor Ciutacu, Mihai Constantinescu și soția, Marius Niță, Miron Cozma - sunt doar o parte dintre invitații de la România TV. Vor fi surprize pe care nu le puteți rata în noaptea dintre ani la acest post de televiziune.

 REVELION 2018, program TV


[citeste si]

La Antena 3, de Revelion, vă așteaptă mulți artiști printre care Adriana Antoni, Irina Loghin, Gheorghe Turda, Elena Merișoreanu, Elena Pădure, Florica Zaha. Petrecerea va fi prezentată de jurnalistele Antena 3 - Andreea Stroe, Loredana Cofari și Andreea Perminov.

Kanal D

În noaptea de Anul Nou, Kanal D își așteaptă telespectatorii în fațA micilor ecrane cu programe speciale, menite să aducă bucurie și voie bună în sufletele românilor.

Duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00, "Roata Norocului" le-a pregătit românilor o ediție cu totul și cu totul specială. Ana Maria Barnoschi și Bursucu dau startul ediției de sărbătoare într-un cadru special. Diana Matei și Maria Constantin, Romică Țociu și Cornel Palade, Liviu Mititelu' și Axinte sunt vedetele care vor învârti "Roata Norocului" în ultima zi a anului.

De la ora 22:00, Teo Trandafir continuă petrecerea de Revelion cu o ediție specială "Teo Show".

Toate vedetele stației vor fi prezente în platoul "Teo Show" pentru a le oferi telespectatorilor momente inedite, unice, în roluri în care nu i-ați mai văzut până acum. Andreea Bănică, Daniela Condurache, Raul, Aurora și Săndel Mihai, Maria Buza, Irina Loghin, Mariana Ionescu Capitanescu, Măria Carneci, Vali Vijelie și Jean de la Craiova sunt doar câțiva dintre invitații acestei nopți de pomină.

Nu ratați edițiile speciale de Revelion "Roata Norocului" și " Teo Show", duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00 și 22:00, la Kanal D.

Antena 1

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat pentru al 18-lea an consecutiv de Dan Negru, va aduce duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, în fața telespectatorilor, măști de basm, eroi de cinema și români celebri, la Revelionul Starurilor 2018! Măști impresionante, în spatele cărora se ascund mai multe celebrități, și cele mai iubite vedete ale momentului vin anul acesta la majoratul Revelioanelor prezentate de Dan Negru, la Antena 1. Florin Piersic, Mirela Vaida, nea Mărin Barbu, Pepe, Adriana Trandafir, Rona Hartner, Andreea Bănică, Anda Adam, Anca Țurcașiu, Lidia Buble, Șerban Copoț, Andrei Duban, Maria Cârneci, Matilda Pascal-Cojocărița, Nicoleta Voica, Amna, Cezar Ouatu, Constantin Enceanu, Dan Helciug, Ionuț Iftimoaie, Răzvan Popescu, Fly Project sunt doar o parte dintre cei care vor petrece la Revelionul Starurilor 2018.

REVELION 2018, program TV

Cele mai așteptate momente ale nopții vor fi cele dedicate măștilor, în spatele cărora se vor ascunde celebrități pe care artiștii din platou, împărțiți în două tabere, a fetelor și a băieților, vor trebui să le recunoască. Bestia din „Frumoasa și Bestia", Regele Nopții din "Game Of Thrones", Ariel din "Mica Sirenă", Optimus Prime din "Transformers" și Zâna Măseluță sunt doar câteva dintre cele 10 măști ale nopții dintre ani, în spatele cărora se vor afla vedete la care telespectatorii se așteaptă cel mai puțin. "Pentru mine, este al 18-lea an consecutiv în care fac Revelionul TV. Toate celelalte 17 de până acum au fost lider de audiență într-o piață tv încă lipsită de repere de longevitate! Așa că, majoratul meu în Revelioane sper să fie o bucurie pentru cât mai mulți!", spune Dan Negru, gazda Revelionul Starurilor 2018. Ce alte surprize au pregătit Dan Negru și echipa sa, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, numai la Revelionul Starurilor 2018!

TVR 3

Duminică, 31 decembrie, de la ora 23.00, petreceţi "O seară minunată cu cântec poveste" alături de invitaţii: Miruna Ionescu, Silviu Biriş, Adrian Enache, Roxana Bădescu, Cristina Gheorghiu, Mielu Bibescu şi orchestra Profesioniştii.

De la miezul nopţii, întâmpinăm Anul Nou cu bucurie... şi multă gălăgie, alături de Sofia Vicoveanca, Gheorghe Roşoga, Maria Butaciu, Leontina Pop, grupul vocal-folcloric Rapsozii Oltului de Jos, Anca Panţâru, Petrică Mâţu-Stoian, Floarea Calotă, Silvia Ene, Ansamblul de datini şi obiceiuri din Agăş – Bacău, Grupul de datini şi obiceiuri Ciuleandra – Prahova, Ansamblurile folclorice: Burnasul – Teleorman, Muşeţeanca – Brăila.

De la ora 1.00, pe parcursul a peste două ore, vă propunem "Să petrecem împreună cu muzică lăutărească, de petrecere şi cafe concert, cu: taraful Ionel Tudorache, Constantin Lătăreţu şi taraful din Gorj, Valentin Albeşteanu, Matilda Pascal-Cojocăriţa şi violonistul Ştefan Cigu, Adriana Mihai, Alina Mavrodin şi trupa de dans Contessina, Domnica Sorescu şi Ioana Maria Ardelean.

Programul de Revelion este realizat de Maria Tănase Marin, împreună cu Luiza Caravasile, Teodora Drăgoi, Miruna Ionescu.

TVR 2

Pe 31 decembrie, de la ora 20.10, TVR 2 începem Revelionul în pași de dans alături de filmul „Darty dancing", capodopera recompensată cu Premiile Oscar, Globul de Aur şi Grammy, pentru melodia "I've Had the Time of My Life".

De la ora 22.10 marea petrecere e gata să înceapă și sunteti invitați la „REVELION LA CABARET". Marius Florea Vizante, în rol de regizor, Vasile Calofir, patronul, Roxana Ionescu, prietena regizorului, Mihai Bisericanu, asistentul de regie și Mirela Pană, bucătăreasa, vă așteaptă la CABARET. Muzica, dansul și încurcăturile pline de umor vă vor ține alături de TVR 2. Invitați de seamă mai sunt George Ivașcu, Cristi Martin și Aniela Petreanu, dar și celebrul Constantin Tănase, căruia îi va da viață într-un mod inedit Valentin Teodosiu. Coregrafiile spectaculoase au fost gândite de Cocuța și Bogdan Boanță, alături de 14 dansatori, iar Roxana Ionescu intră în rolul lui Mary Poppins și ne va surprinde cu o mică cascadorie.

REVELION 2018, program TV

Pentru momentul special, studioul TVR s-a transformat cu ajutorul tehnologiei și decorurilor într-o adevărată scenă de Moulin Rouge, din care nu lipsește candelabrul impozant. Bijuteria de sute de kilograme , realizată în anii 70, a fost folosită atât în producțiile lui Alexandru Bocăneț, cât și în cele ale lui Valeriu Lazarov. Modernizat, candelabrul luminează acum Revelionul anului 2018.

Sunteți pregătiți de un altfel de concurs? La Cabaret au fost invitați Toni Grecu, Monica Anghel, Cătălina Grama (Jojo), Diana Dumitrescu, Dragoș Mușat (Tetelu), Lia Sinchevici și George Andreescu (DJ Gojira) pentru a ne delecta cu „Imposibil, dar adevărat", o competiție originală de incultură generală „ruptă din realitate", zic umoriștii.

Primul minut din 2018 ne prinde alături de Maria Buză și taraful său, iar REVELIONUL LA CABARET continuă cu mai multă bună dispoziție. Muzica nu va lipsi, iar printre invitați se numără: Lidia Buble, Matteo, Adrian Sînă, Liviu Teodorescu, Fly Project, Mira, Jo și o călătorie muzicală cu 3rei Sud Est. Iubitorii hit-urilor de altădată se vor bucura de revederea cu Stela Enache, Gabriel Dorobanțu, Marina Florea și Ovidiu Komornyk. Programul de Cabaret se va încheia cu stand-up comedy, alături de Dan Badea.

REVELION 2018, program TV

GALA REVELIOANELOR DE ALTĂDATĂ ne surprinde, de la ora 1.00, cu scenete, scheciuri, cuplete comice şi secvenţe din Arhiva de Aur a TVR. În cea de-a doua parte a programului de Revelion, actorii-prezentatori: Mirela Zeţa, Dragoş Huluba, Marius Rizea şi Dragoş Stoica ne aduc nume celebre ale micului ecran, precum Amza Pellea, Dem Rădulescu, Draga Olteanu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Jean Constantin, Ștefan Bănica etc.

PETRECEREA CU LĂUTARI nu putea lipsi din noaptea Anului Nou, iar de la ora 2.40 telespectatorii vor fi martorii unui regal de muzica lăutărească. 18 intrumentiști vor interpreta cele mai frumoase și cunoscute cântece de petrecere. Printre maeștrii îi vom recunoaște pe clarinetistul și saxofonistul Mielu Bibescu, dar și pe acordeonistul apreciat în lumea întreagă, Ionică Minune. Telespectatorii se vor bucura de momente muzicale inedite și chiar adevărate „dueluri" între muzicieni. La petrecere vin și Nelu Ploieșteanu, Rozica Andreița, Ianoș Prahoveanu. Taraful este condus de Maestrul Ionică Minune.

Zorii zilei de 1 ianuarie 2018 ne prind pe ringul de dans, iar de la ora 5.10 urmăriți cântecele de pahar şi voie bună ale unei voci de aur a muzicii româneşti, Gică Petrescu, reunite sub titlul „Zi una mai săltăreaţă".

TVR 1

Duminică, de la 20.00, TVR va difuza finala Vedeta populară, emisiune prezentată de Iuliana Tudor. De la 22.00, TVR 1 va transmite concertul de Anul Nou din Piața George Enescu din București, la care vor cânta Holograf, Direcţia 5, Mihail, Ovidiu Komornyik, Marcel Pavel, Anna Lesko, Elena Gheorghe și Randi.

Lor li se mai adaugă Lidia Buble, Pepe, Connect-R, Marius Moga, Irina Rimes, Alina Eremia, Adrian Sînă, Florin Ristei, Vescan, Jo, Florin Chilian, Corina, Vanotek, Andra, Vunk, Delia, Voltaj, Loredana, Zoli Toth Project, CRBL, Carla's Dreams şi alţii.

De la ora 04.00 dimineața, postul public va difuza două ediţii Tezaur folcloric. În prima parte, „La omul cu suflet bun", vin cu muzica lor Nicolae Furdui Iancu, Luciana Văduva, Gavriil Prunoiu şi Grupul „Doruri muscelene", Steliana Sima, Claudia Torop, Sorin Filip, Gheorghe Gheorghe, Georgel Nucă, Ciprian Roman, Anica Ganţu, Constantin Măgureanu, Lucica Păltineanu, Anghelina Timiş Lungu, Liliana Laichici, Victoriţa Lăcătuşu, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gheorghiţa Nicolae, Polina Manoilă.

REVELION 2018, program TV

Iar în partea a doua - Dă, Doamne, la lume bine! - vor cânta Viorica Flintaşu, Elisabeta Turcu Juverdeanu, Aneta Stan, Polina Gheorghe, Mitriţă Creţu, Angela Săftoiu, Ion Ţăran, Viorica Chiurciu, Valeria Arnăutu, Florentina şi Petre Girugi, Alexandru Pugna, Emil Streaţă şi Tarful lui Steaţă, condus de Cosmin Streaţă, Maria Băndoiu, Cristian Fodor, Aura Bonchiş, Ovidiu Homorodean, Ana Maria Ion Oprişan, Sebastian Stan, Mariana Lungu, Gheorghe Turda, Ansamblul "Ţara Vrancei" din Focşani, conducerea artistică Maria Costin Murgoci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel