Program Afi Cotroceni de Crăciun și Revelion. Când este deschis

Program sărbători Afi Cotroceni
Program sărbători Afi Cotroceni

Afi Cotroceni te invită să te bucuri de relaxare și shopping de sărbători, pentru că va fi deschis chiar și în ziua de Crăciun.

Dăruitorii de meserie care nu au reușit să finalizeze lista de cumpărături sunt așteptați pe 24 decembrie în cel mai mare mall din România, magazinele fiind deschise în intervalul orar 10.00 - 20.00.

Pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, AFI Cotroceni te așteaptă să te relaxezi în zona de Food Court, să trăiești experiențe unice alegând să vezi un film la Cinema City, să te distrezi pe gheață la Cotroceni On Ice sau să iei la pas galeriile pentru a vedea ce au nou magazinele. Este liber la shopping și relaxare, în ziua de Crăciun, între orele 14.00-22.00, iar pe 26 decembrie, centrul comercial funcționează cu program normal, respectiv 10.00-22.00.

Dacă te gândești să lași puțin deoparte mâncărurile tradiționale, în zona de Food Court din cel mai mare mall din România găsești 26 de restaurante, fiecare cu oferte diversificate. Cinci dintre ele s-au alăturat recent în mixul AFI Cotroceni: Taco Bell- cu gustări mexicane delicioase, .calif- unde poți încerca  un Dil Kebab sau Zed Kebab, Yasou– unde poți savura preparate grecești cum ar fi caracatița la grătar sau kebab-ul cu brânză feta, Sushi Terra – pentru cel mai delicios sushi din oraș sau Panko – unde totul este cu și despre snițele gourmet.

Cel mai mare mall din România te invită la distracție și shopping și în preajma Anului Nou. Pe 31 decembrie va fi deschis între orele 10.00 - 22.00, la fel și pe 2 ianuarie. În prima zi din an, pe 1 ianuarie, programul de funcționare este între 14.00 – 22.00.

Vezi și: Program KAUFLAND Crăciun 2018 Revelion

PROGRAM Crăciun și Revelion AUCHAN. Până la ce oră va fi deschis


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel