Prognoza METEO. Vremea duminică. Ce se întâmplă de luni

Prognoza Meteo
Prognoza Meteo

Dacă sâmbătă, valorile termice au fost ușor mai ridicate, începând de duminică, vremea va fi închisă, iar precipitaţiilor îşi vor face apariţia în toată ţara.

Prognoza METEO în ţară Duminică, vremea va fi în general închisă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. În prima parte a intervalului vor fi precipitații sub formă de ninsoare la munte și în Maramureș, mai ales sub formă de ninsoare în Transilvania și Moldova, mixte în Crișana și predominant sub formă de ploaie în Banat și pe arii restrânse în celelalte regiuni. În cea de a doua parte a intervalului, temporar, precipitații se vor semnala în jumătatea de sud-est a țării, astfel: ninsori în zona montană, îndeosebi ninsori în Transilvania și Moldova și mixte în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar noaptea local în sudul Moldovei și Muntenia. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în jumătatea de nord a Moldovei și 7 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între -7 și 3 grade, cu cele mai scăzute valori în Maramureș. Izolat va fi ceață.

Prognoza METEO în București, vremea va fi închisă și normală din punct de vedere termic. Ziua trecător va ploua slab, iar noaptea vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar spre dimineață și lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 4...5 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Prognoza METEO, începând de luni

Pentru luni, valorile termice se vor menține în jurul mediilor multianuale specifice acestei date. Cerul va fi mai mult noros. Se vor semnala precipitații la munte, în regiunile sud-vestice, sudice și izolat în restul teritoriului. Acestea vor fi sub formă de ninsoare în zonele de deal și montane și mixte în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și local în sudul Banatului, Oltenia, Muntenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime, în general, între -8 și 2 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul Moldovei.

Prognoza METEO în București, vremea se va menține închisă și temporar vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea unele intensificări, în special în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă de -1...0 grade.

Prognoza METEO la noapte

Cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile nordice și centrale. Vor fi precipitații slabe, local sub formă de ninsoare la munte, în Maramureș, precum și în jumătatea de nord a Transilvaniei și a Moldovei și izolat, mixte, în restul teritoriului. Vântul va sufla în general slab, exceptând zona montană înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, unde va avea ușoare intensificări. Temperaturile minime se vor încadra între -8 grade în estul Transilvaniei și 2 grade în nordul litoralului. Izolat se va forma ceață.

Prognoza METEO Bucureşti Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de -2...0 grade.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel