Prognoză meteo, schimbare RADICALĂ. Primul val de ger

Meteorogolul Gabriela Băncilă a prezentat la România TV prognoza pentru următoarele zile. Astfel, după un început foarte cald de ianuarie, în România va veni primul val de frig.

Nu vom vorbi de temperaturi de -20 de grade, dar vorbim despre o apropiere de minimele terminice în zona României. 

E primul val de frig semnificativ din această iarnă și această lună ianuarie care a debutat cu o vreme anormal de caldă. Din păcate trecerea  se va face destul de brusc, informează meteorologul. Gradul de adaptabilitate a corpului uman va fi pus la încercare.

Astfel, scăderea se va resimți mai ales începând de mâine. Dacă până acum în Capitală am avut temperaturi ce au depășit 10 grade, mâine nu vor fi mai mult de 5 grade. În partea de Nord a Moldovei se vor înregistra temperaturi în jurul pragului de îngheț, 1 grad sau maximum 2 grade. 

De vineri, sâmbătă, duminică, dar mai ales de săptămâna viitoare presiunea termică va fi ridicată. În partea de sud-est a țării, sudul Moldovei, zona Dobrogei și mare parte din Muntenia vor exista intensificări ale vantului.

La finalul săptămânii vom vorbi de temperaturi aproape de pragul de îngheț și de intensificări ale vantului ceea ce va accentua senzația de frig. Se așteaptă și precipitații. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel