Prognoza meteo pentru 1 noiembrie. Vezi vremea pe trei zile

toamna
toamna

Ultima lună de toamnă începe cu o zi frumoasă în majoritatea regiunilor: cer mai mult senin și valori termice apropiate de cele normale pentru un început de noiembrie. Excepţie fac regiunile estice, unde aspectul vremii va fi mohorât din cauza înnorărilor, iar în lipsa soarelui și temperaturile ramân modeste.

La amiază, la nivelul întregii țări, așteptăm valori cuprinse între 7 şi 17 grade. Foarte important pentru șoferi -dimineața va fi ceață în regiunile extracarpatice, informează Realitatea.

În București, 1 noiembrie aduce și ceva ceață și frig, ca și până acum. Termometrele vor măsura în zori 1-2 grade în oraș și minus 1, minus 2 grade la periferie. Soarele va risipi însă ceața și până la amiază se vor aduna 14-15 grade în termometre, din care vantul slab nu ne va răpi mare lucru.

Miercuri, în vestul și în centrul țării va fi în continuare timp frumos, cu cer mai mult senin și valori termice normale pentru început de noiembrie. În regiunile estice şi sud-estice însă, va fi vreme rece şi mohorâtă, cu cer noros şi izolat burniţă. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în nordul și centrul Moldovei și 17 grade la Timișoara și Drobeta. Dimineaţa şi noaptea sunt condiţii de ceaţă.

În Capitală sunt de asemenea șanse să apară ceața de dimineață, dar cel mai important este că nu va mai fi chiar așa de rece: 3-4 grade dimineața și în jur de 14 la amiază. Nu se anunță ploaie, dar vor fi nori.

Joi, vremea va fi în general frumoasă în cea mai mare parte a țării. Dar în sud-est înnorările vor fi persistente și sunt condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade la Suceava și Bacău şi 17 grade la Timișoara. Pe arii restrânse va fi ceaţă.

Și în capitală norii s-ar putea să ne priveze de soare toată ziua. În aceste condiții, maxima nu trece de 12 grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel