Prognoza meteo în următoarele zile

Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă în următoarele zile. 

Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la munte și în regiunile sudice. În Bucureşti maxima va fi de 32 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la munte și în regiunile sudice. Temperaturile maxime, în creştere îndeosebi în vestul ţării fata de ieri si cu aproximativ 20 de grade mai ridicate decat in orele diminetii se vor încadra între 25 in depresiuni și 33 de grade in Muntenia si Dobrogea. În zonele depresionare, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă. 

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi, în continuare, predominant frumoasă şi caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil și vântul va sufla, în general, moderat în sudul țării și la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 25 pe litoral și 33 de grade in sudul Moldovei si in nord-estul Munteniei. În depresiuni și în Dobrogea, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.  

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Pe arii restrânse, ziua la munte și noaptea în sud-vest se vor semnala ploi de scurtă durată, însoțite posibil de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 25 de grade pe litoral și 33 de grade în sud-est.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel