Prognoza meteo. GERUL pune stăpânire pe țară

Vremea va fi geroasă pe tot parcursul zilei de sâmbătă, cu temperaturi maxime ce se vor încadra, în general, între -16 şi -10 grade. 

Sâmbătă, în estul şi sud-estul ţării, cerul va fi noros şi temporar va ninge. În restul ţării, înnorările vor fi temporare, iar ninsori slabe se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări în Moldova, estul Munteniei şi Dobrogea şi în zonele de munte, cu viteze ce vor depăşi pe arii restrânse 60...70 km/h, iar pe crestele montane va fi tare şi va depăşi 80...90 km/h. În aceste zone, ninsoarea va fi viscolită, iar zăpada spulberată. Unele intensificări ale vântului vor fi şi în extremitatea vestică şi de sud-vest a ţării, dar vitezele vor fi mai mici.

În Capitală, vremea va deveni geroasă. Trecător va ninge slab, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, -11 grade celsius. Pe parcursul zilei trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -10...-9 grade.

[citeste si]

Duminică, vremea se va mentine geroasă atât dimineata cât şi ziua în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între –17, -16 grade în depresiuni şi -9 grade laArad si Timisoara. Temporar va ninge în cea mai mare parte a ţării. Ninsorile vor fi moderate cantitativ înMoldovasi local în Transilvania si la munte, iar în rest vor fi în general slabe. Vântul va avea intensificări la munte, mai ales în zona înaltă, dar si înMoldovaşi în cea mai mare parte a Dobrogei, viscolind si spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului vor fi si în sudul Banatului si în vestul si sudul Olteniei. Izolat, dimineata, în zonele joase vor fi conditii de ceată, asociată cu depunere de chiciură.

În Capitală, vremea se va mentine geroasă toată ziua. Dimineaţa în jur de –12 grade şi la amiază, în jur de –11 grade. Temporar va ninge slab.

Luni vremea va fi în continuare geroasă în special dimineaţa în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între –16, -15 grade în estul Transilvaniei şi -8 grade laReşiţa,TimişoaraşiArad. Va ninge local în regiunile nordice şi pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

În Bucureşti, ger toată ziua. În jur de -15 grade dimineaţa si între –15 si –13 grade la amiază. Sunt condiţii de ninsoare slabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel