PROGNOZĂ METEO. Elena Mateescu (ANM): Masa de aer foarte rece se va instala

Sâmbătă, 20 ianuarie, Elena Mateescu, director general la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a oferit noi informații importante.

Este în vigoare o informare meteo, valabilă până duminică la ora 6.00, perioadă în care în Muntenia şi în Dobrogea vor fi ploi şi lapoviţă, apoi ninsoare. 

„Mâine (n.r. duminică) și luni, observăm că aria precipitațiilor se va extinde în majoritatea regiunilor țării. Dacă mâine dimineață vom avea în medie minus zece până la zero grade, ulterior, luni, regimul de temperaturi mai scade. Nu foarte brusc, de la o zi la alta, astfel încât marți și miercuri dimineață vorbim deja de temperaturi în zona Transilvaniei undeva spre minus 17 grade, posibil chiar mai coborâte”, a declarat, la România TV, Elena Mateescu.

„Masa de aer foarte rece se va putea instala, începând de marți, în a doua jumătate a săptămânii, astfel încât nopțile și diminețile vor fi local geroase și chiar foarte reci”, a mai spus directorul ANM.

[citeste si]

Crimatologic vorbind, și luna februarie poate să aducă cel puțin unul, două evenimente de viscol în România, a declarat Elena Mateescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel