Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute în următoarele zile în toată ţara. 

Sunt aşteptate înnorări temporare, iar pe arii relativ extinse vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, trecător însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivit romaniatv.net.

Duminică, în centrul, estul şi sudul ţării, temperaturuile vor scădea usor comparativ cu ziua precedentă; vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, trecător însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. În zona montană înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi şi precipitaţii mixte.

În Capitală, maxima temperaturii va fi doar în jur de 19 grade. După-amiaza şi seara vor fi averse şi posibil descărcări electrice și vânt cel mult moderat.

Pentru luni, meteorologii anunță înnorări temporare şi local ploi slabe în centrul, estul și sudul țării. În restul teritoriului, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul Moldovei și cel mult 22 grade in vestul Olteniei si in sudul Banatului.

În București, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 19 grade.

Marți, în cea mai mare parte a țării, maximele temperaturii se vor situa în jur de 14 grade. Pe arii restrânse va ploua la munte şi izolat în regiunile sudice, estice și centrale.

În Capitală, temperaturile cresc uşor şi se vor apropia de cele normale specifice acestei date. Temometrele vor arată după amiază maxime de 20...21 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel