PROGNOZA METEO - 21 decembrie

lapovita
lapovita

Astăzi, cel puţin în prima parte a zilei, precipitaţiile, deşi temporare, vor fi totuşi prezente în Muntenia şi Dobrogea, local şi în Moldova şi Transilvania, iar după cum prevăd meteorologii, acestea vor cădea mai ales sub forma de ninsori.

În plus, poleiul format în cursul nopţii, se mentine şi peste zi. Aşadar, pentru şoferi grijă mare, că doar paza bună trece primejdia rea. Va fi mai rece astăzi decât ieri, maximele nu mai trec nicăieri de 6 grade şi coboară până la minus 2 grade.

În regiunile intracarpatice norii se răresc, dar aşa cum este normal în luna decembrie, este vreme rece. Cerul va mai prezenta unele înnorari şi mai ales în Transilvania şi la munte în prima parte a zilei vor cădea ninsori slabe. După prânz soarele se arată mai îndrăzneţ în regiunile vestice. Vântul va sufla slab, iar valorile termice maxime vor fi de 2 grade la Timişoara şi Oradea, 3 grade la Satu Mare şi Alba Iulia.

În sud, primele semne de iarnă. Încă din noaptea ce a trecut ploaia s-a transformat în lapoviţă şi chiar ninsoare, iar astfel de precipitaţii mai aşteptăm şi astăzi în prima parte a zilei îndeosebi în zona Munteniei. Temperatura aerului, normală pentru această dată va avea valori maxime în general între 4 si 6 grade.

În Dobrogea, tot o zi inchisă. Precipitaţiile vor continua să cadă mai ales în prima parte a zilei şi nu vor fi doar ploi ca până acum, ci şi lapoviţă îndeosebi în partea continentală a regiunii.

Iarna a venit în cea mai mare parte a Moldovei. Vântul va deveni mai alert iar mercurul termometrelor nu vor mai trece de 5 grade în sud la Galaţi şi de 2 grade în nord la Suceava şi Botoşani.

În Bucureşti, în zori zero grade, ca şi ieri, este posibil ca ploaia să se transforme când şi când în lapoviţă şi ninsoare, oricum, ziua de astăzi va fi mai rece decât cea de ieri, nu mai mult de 3...4 grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel