Profesorul Beuran, REȚINUT. Mircea Badea: Scoateți, bă, filmul!

Mircea Badea
Mircea Badea

Medicul Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Mircea Badea a comentat acest subiect. Realizatorul TV a făcut referire la ”trompetele SRI și DNA” care trâmbițează pe Facebook că există dovezi în ceea ce-l privește pe marele profesor. Mircea Badea a zis că mereu s-a vorbit despre probe și mereu s-a dovedit o mare minciună.

"Îl cunosc pe medicul Beuran pe mai multe spețe medicale. Nu am decât sentimente de recunoștință și apreciere. Asta din punct de vedere subiectiv, sentimental, dar mă pot obiectiva din punct de vedere mental. Pe pagina de Facebook ale slugilor SRI și DNA am înțeles că există probe. Asta ar fi o premieră... Am mai auzit că există probe (n.r. - și s-a dovedit că oamenii erau nevinovați, fiind achitați). Și la Toni Greblă ziceau că există probe.

Haideți să vedem probele astea... Trompetele SRI și DNA primesc în continuare pe mail mesaje că există probe. Pe bune?! Când ați avut voi vreodată probe?! Îmi aduc aminte că ați zis că aveți probe beton și nu ați avut deloc. (...) Dragi așa-ziși magistrați, probe au fost când Mircea Băsescu spunea că a primit morman de dolari. Alea au fost probe, iar voi stăteați cu fundul mare și gras pe ele până când le-am dat noi public! Alea au fost probe! Scoateți, bă, filmul, dragi trompetiști SRI și DNA, să-l vedem dacă există! Dacă aș putea să-l ajut pe Beuran, l-aș ajuta, dar nu am cu ce, doar să zic ce am spus oricum”, a zis Mircea Badea.

Medicul Mircea Beuran a fost reţinut joi, pentru 24 de ore, de procurorii DNA pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA, Mircea Beuran îndeplinea la data faptei funcţiile de preşedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, şef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de doctorat şi profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti.

În ordonanţa procurorilor se arată că, la data de 18 decembrie 2018, Mircea Beuran a acceptat şi primit de la o persoană, medic într-o unitate spitalicească din Bucureşti (martor în cauză), suma de 10.000 euro, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel