Profesorii, scrisoare deschisă adresată Gabrielei Firea

Mariana Baciu / 01 Martie 2017 / 10:39 Salveaza PDF Comentarii

Activitatea profesorilor și studenților de la Universitate este perturbată de evenimentele și concertele organizate în Piața Universității. Profesorii Facultății de istorie i-au cerut, într-o scrisoare deschisă, primarului general Gabriela Firea să pună capăt acestei situații.

Profesorii Facultății de istorie i-au cerut, într-o scrisoare deschisă,  primarului general, Gabriela Firea, să pună capăt evenimentelor organizate în Piața Universității din Capitală. Aceștia susțin că nu își pot desfășura activitatea din cauza zgomotului produs în zonă.

"De câteva zile suntem în imposibilitatea de a ne desfășura activitatea datorită poluării sonore constante creată de „Festivalul Iubirii", organizat în acest moment în Piața Universității. Repetițiile, concertele, fondul muzical ambiental acoperă orice altă acțiune desfășurată în facultate, făcând imposibilă activitatea noastră de profesori și determinând o stare de stres și agitație, atât în rândul studenților, cât și al profesorilor și blocarea procesului didactic", se arată în scrisoarea deschisă.

Astfel, profesorii au propus ca toate evenimentele să fie interzise în cursul săptămânii, pănă în ora 20 și sămbătă, până la ora 16, după ce au făcut în repetate rânduri mai multe reclamații la Direcția de mediu a primăriei și la Poliția locală, rămase fără niciun rezultat.

Citește AICI documentul integral.

[citeste si]

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23