Profesori care spun „NU” măștii, RAPORTAȚI procurorilor. Gesturi revoltătoare pe internet

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Un profesor de la Liceul Sportiv „Bihorul” din Oradea s-a filmat și s-a postat pe Facebook cum critica măsurile de limitare a răspândirii coronavirusului.

Purtând mască de clovn, Nelu Sandu Pop a început cu: „Vă prezint cum arată o oră în condițiile de astăzi, în condițiile în care guvernul ăsta ne obligă să purtăm măști și ne determină să ne comportăm ca niște animăluțe în țarc”. Profesorul a fost foarte aprins la adresa guvernanților, explicând că: „Asta vor, să stăm supuși. Este o formă de protest”.

Inspectorul școlar general al județului, Virgil Blage, a transmis că dascălul cu pricina și încă o profesoară sunt cercetați disciplinari de o comisie formată la Liceu, pe lângă faptul că cei doi ai fost reclamați procurorilor pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„Mai avem un caz, cu o profesoară care instigă la nerespectarea regulilor, își trimite copiii la școală fără mască și se laudă că la orele ei masca nu se poartă. Este cadru didactic la Școala Gimnazială Dacia și a participat și la protestul de sâmbătă (n.r. împotriva purtării măștilor în școli). Pentru ambii profesorii, măsurilor luate sunt similare: la nivelul școlii, se constituie comisii de cercetare disciplinară, iar noi, din Inspectoratul Școlar, azi vom depune plângere penală pe numele lor pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, a declarat Blage, pentru ebihoreanul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel