Profesor și consilier parlamentar, apel: Lăsați corigenți și repetenți! O să-i exmatriculăm din on-line!

Foto ilustrativ: Pixabay
Foto ilustrativ: Pixabay

Profesorul Eugen Mitran a postat un clip controversat pe Facebook.

Eugen Mitran, care arată că este profesor la Liceul Mihail Sadoveanu din București, dar și consilier parlamentar, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip controversat în care se pare că amenință elevii și părinții.

Vă vom lăsa copiii corigenți, repetenți și o să-i exmatriculăm din on-line... Puneți mâna pe carte! a scris Eugen Mitran, în descrierea live-ului pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook:

Legat de școala online a apărut așa un concept că noi, profesorii, suntem un fel de chelneri sau maneliști, care trebuie să le dăm loazelor note de 9 și 10, dacă se poate, să le ținem de mână și să petrecem timp cu ei acasă, pentru că ei sunt micuți. Săracii de ei…fumează și beau și sunt foarte drăgălași. O parte dintre ei, nu toți.” (...)

Noi avem o programă. Școala românească are ca finalitate să fie cetățeni la absolvire. Noi profesorii ne-am transformat toată casa într-un laborator ca să predăm online. Nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem, nu ne-a întrebat nimeni dacă putem, ci pur și simplu trebuie să facem lucrul ăsta. a spus profesorul.

O să punem 1, 2 și 3 și unde nu ne mai convine și nu mai putem, la clasele unde nu mai putem și nu mai facem față, pentru că unii copii n-au aici (semn către cap), o să le lăsăm. Să vedem ce-o să faceți.  Școală pe bune și puneți mâna pe carte, bă, că n-o să vă trecem!” a indicat Mitran.

”Eu fac un apel către toți profesorii: luați-vă în serios rolul, lăsați corigenți și repetenți, hai să fie primul an în pandemie când să arătăm care este nivelul adevărat al elevilor pe care îi primim din generală, din ciclul primar, de la grădiniță și haideți să o spunem pe șleau: ce colegi ne vin de la facultățile private.” a mai spus Eugen Mitran, în video-ul postat pe Facebok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel