Profesor din Timișoara, filmat în timp ce dansa streptease în fața unei tinere - VIDEO

Profesor din Timișoara, filmat în timp ce dansa streptease în fața unei tinere  / Foto: Pixabay
Profesor din Timișoara, filmat în timp ce dansa streptease în fața unei tinere / Foto: Pixabay

Un profesor din Timişoara a fost filmat în timp ce dansa streptease în faţa unei tinere.

Un profesor din Timişoara a fost filmat în timp ce dansa provocator în faţa unei tinere, fiind aclamat de ceilalți participanți la petrecere, scrie Renașterea.ro.

Filmarea ar fi fost făcută într-o locație de pe litoralul românesc, în această vară, într-un fel de tabără a elevilor.  În imaginile video se poate vedea cum un profesor dansează provocator în fața unei fete, în timp ce de pe margine se aud încurajări și chiote. Printre aplauzele celor care urmăresc momentul, se poate auzi ”Hai Manu!”. Cadrele didactice care au văzut filmulețul, șters între timp de pe rețelele de socializare, ar fi spus că așteaptă declanșarea unei anchete în acest caz, mai ales că profesorul ar mai fi avut în trecut ieșiri asemănătoare. Ulterior, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş au anunţat că vor deschide o anchetă pe marginea acestui incident.

Scandal cu salariile profesorilor! Amenințare cu proteste dacă premierul Cîțu nu vine cu un răspuns urgent

Profesorii au amenințat astăzi cu proteste dacă salariile nu le vor fi majorate.

”Opinia publică trebuie să înțeleagă faptul că un profesor debutant are în acest moment un salariu de doar 2.300 de lei pe lună. O chirie minimă pentru o garsonieră îl lasă pe acest tânăr cu jumătate sau chiar un sfert din salariu (fără a lua în calcul orașe precum București sau Cluj), prin urmare, cine poate să aibă un trai decent cu 1.000 de lei pe lună, bani din care mai are de plătit și facturile utilităților, haine, cărți, cursuri de perfecționare? Chiar și în aceste condiții de umilire salarială, majorarea care ar fi trebuit să se acorde în anul 2020, a fost “sărită” și anul acesta! Atitudinea guvernanților care dau astfel de salarii profesorilor este una cinică, dacă nu cumva chiar iresponsabilă!

Salariații din învățământ așteaptă, cu mare interes, informații oficiale legate de ceea ce se va întâmpla anul viitor referitor la aplicarea Legii nr. 153/2017. Conform acestei legi, ar trebui să se atingă nivelul maxim prevăzut de această lege, care oricum este revoltător de mic.

Prim-Ministrul României trebuie să spună public și de îndată, dacă Legea nr. 153/2017 se va aplica, anul viitor, pentru angajații din învățământ. Orice amânare naște suspiciuni, asta pentru că, în câteva zile, la Ministerul Finanțelor Publice începe “creionarea” Proiectului de buget pentru anul 2022. Tăcerea guvernanților poate fi interpretată de salariații din învățământ, ca o invitație la declanșarea acțiunilor de protest”, au transmis Simion Hancescu, președinte FSLI și Marius Ovidiu Nistor, președinte FSE Spiru Haret.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel