Profesor din Botoşani, reclamat că s-ar fi dus beat la bacalaureat

examen bacalaureat
examen bacalaureat

Un profesor din Botoşani a fost reclamat, la linia telefonică gratuită pusă la dispoziţie de Ministerul Educaţiei, că s-ar fi prezentat beat la examenul de bacalaureat.

„Vom verifica dacă profesorul s-a prezentat în stare de ebrietate la centrul de examen sau dacă se duce de obicei beat la şcoală. Restul apelurilor primite în intervalul 6-10 iunie, care au avut legătură cu bacalaureatul, au fost solicitări de informaţii cu privire la desfăşurarea examenului“, au declarat reprezentanţii ministerului, potrivit realitatea.net.

Numărul apelurilor la linia telefonică specială va creşte semnificativ în perioada în care se vor susţine proble de examen scrise, anticipează reprezentanţii ministerului. Probele scrise vor avea loc în intervalul 27 iunie-1 iunie.

Ministerul Educaţiei a alocat linia TEL VERDE 0800801100 (telefon gratuit), la care cetăţenii pot semnala orice neregulă constatată în organizarea şi derularea examenului naţional de bacalaureat.

Reprezentanţii ministerului le reamintesc părinţilor că examenul este gratuit pentru elevii clasei a XII-a şi le solicită să semnaleze la numărul amintit orice situaţie în care le-au fost ceruţi bani pentru organizarea examenului sau pentru protocol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel