Profesor călugăr, poze cu elevele pe Facebook, în timp ce se schimbau

Poliţiştii Secţiei 4 din Constanţa efectuează cercetări după ce conducerea Şcolii Generale nr. 39 "Nicolae Tonitza" a formulat o sesizare potrivit cărei un cadru didactic titular ar fi postat pe internet imagini, de pe camerele de supraveghere ale şcolii, cu eleve ce se echipau pentru ora de educaţie fizică, informează IPJ.

Potrivit reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, profesorul de muzică de la Şcoala "Nicolae Tonitza" este şi călugăr, fiindu-i interzis să mai slujească după apariţia acestor informaţii, scrie digi24.ro. De asemenea, bărbatul ar putea fi deferit Consistoriului monahal.

"Marţi, când am aflat nebunia asta, am vorbit cu el şi am decis că cel mai bine este să nu fie la catedră şi-a făcut o cerere de concediu fără plată. Am activat comisia de disciplină, care în clipa asta a suspendat ancheta, deoarece el este în concediu", a declarat profesoara Nicoleta Bercaru, directoarea şcolii, potrivit Adevărul.

Profesorul ar fi postat imaginile respective pe pagina sa de Facebook, iar ulterior le-a şters. Fetele sunt în clasa a V-a, având 13 şi 14 ani, iar evenimentul ar fi avut loc pe data de 5 octombrie. Autoritățile nu exclud și posibilitatea ca profesorul, în vârstă de 33 de ani, să fi postat pe Facebook mai multe filmuleţe de pe camerele de supraveghere.

"Pe data de 5 octombrie, de Ziua Educaţiei, a venit la doamna informatician şi i-a spus că a vorbit cu doamna director adjunct şi că trebuie să intre acolo (în sala serverului) că trebuie să-şi caute pe camere, că şi-a pierdut stick-ul pe care avea lucrarea de doctorat", povesteşte directoarea Bercaru modul în care călugărul profesor a ajuns în faţa imaginilor cu elevii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel