Profesor acuzat că fură mâncarea copiilor și trăiește din gunoaie

Profesorul de desen Relu Mărăștean este dascălul cel mai reclamat din România. Acesta a strâns pe numele său zeci de petiții și reclamații, una mai grava decat alta, din partea părinților.

Relu Mărășteanu, profesor de desen la Școala nr. 66 din București, a fost surprins în ultima perioadă în ipostaze demne de toată compasiunea, pe stradă. El a fost fotografiat fără tricou în timp ce aduna gunoaie. Profesorul este acuzat de părinți că fură din mâncarea copiilor și că îi persecută la note, ba chiar că ar trăi din gunoaie și că ar răspândi în jur mirosuri greu de suportat.

"Doamna directoare îi ia apărarea (Domnului professor – n.r.) și spune că este viața lui personală și nu ne privește pe noi, părinții. Deși profesorul, care este în această școală de 17 ani, are plângeri nenumărate la inspectorat, a primit toate sancțiunile posibile, fără niciun folos. Ba din contră, acestea îl înrăiesc mai rău. Omul ăsta are ură pe copii. Directoarea ne recomandă să ducem copiii la consiliere psihologică", sunt mărturiile unuia dintre părinți, potrivit unui comunicat de presă.

Sâmbătă, de la ora 23:00, la "Asta-i România!", vom afla dacă profesorul umblă sau nu prin gunoaie și de ce tace conducerea școlii, precum și părerea împricinatului domn profesor față de acuzațiile pe care i le aduc părinții.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel