Profesoară, prinsă în timp ce lua mită - Universitatea Valahia din Târgovişte

O profesoară de la Universitatea Valahia din Târgovişte a fost prinsă de ofiţerii DGA, luând mită de la un candidat la examenul pentru obţinerea gradului didactic II pentru educatori.

Profesoara ar fi cerut 4.000 de lei pentru a transmite candidaţilor subiectele la examenul pentru obţinerea gradului didactic II pentru educatori, notează Adevărul.

Potrivit unui comunicat de presă, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară şi au prins-o în flagrant pe profesoară, care a primit cu titlu de mită suma de 4.000 lei de la o denunţătoare.

"Urmare a unor date obţinute de lucrătorii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, a fost înregistrat dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. În baza ordonanţelor de delegare, lucrătorii S.J.A. Dâmboviţa, cu participarea procurorului de caz, au organizat şi desfăşurat acţiunea de prindere în flagrant a numitei Z.Ş. care a pretins şi, ulterior, a primit suma de 4.000 lei pentru a transmite candidaţilor subiectele la examenul pentru obţinerea gradului didactic II pentru educatori", se arată în comunicatul DGA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel