Profesoară, jignită de o elevă care îi cântă o manea: Hai la cimitir să te îngrop puțin VIDEO

Elevi in clasa
Elevi in clasa

Scene revoltătoare la Săcele, județul Brașov. O elevă se filmează în timp ce își jignește o profesoară pe versuri de manele.

Întâmplarea a avut loc la Colegiul Tehnic „Victor Jinga" din Săcele, județul Brașov. În înregistrare, postată chiar de elevă, se aude cum aceasta îi cântă o manea cu versuri jignitoare profesoarei și râde. „Hai la cimitir să te îngrop puțin (...) Să fim noi doi, să fim noi doi și o lopată dintre noi. Să te vadă toată lumea că tu ești o terminată!".

După postarea filmului pe Facebook, IPJ Brașov a deschis o anchetă pentru a afla cine este eleva și în ce împrejurări s-a produs incidentul, scrie Libertatea.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov – Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul", a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel