Profesoară din Oradea, moartă după vaccinare. A intrat în comă la câteva ore de la rapel

O profesoară din Oradea a murit la trei zile după efectuarea rapelului contra COVID19. Pentru moment nu a fost identificată vreo legătură între moartea ei și vaccin. 

Profesoara din Oradea s-a vaccinat cu Moderna. 

"Doamna a fost adusă de un echipaj al serviciului de Ambulanță la ora 21:30, la 5 ore după rapel, după spusele familiei. În urma analizelor a reieșit o acidoză metabolică severă, sugestivă pentru intoxicație cu o substanță necunoscută. A fost internată, s-au făcut dialize repetate pentru eliminarea acestei substanțe, dar din păcate, joi a decedat. Serviciul de Ambulanță a găsit-o în comă acasă. Familia ne-a zis că de trei sau patru zile prezenta dureri intense abdominale care s-au intensificat. Durerile nu au debutat în ziua respectivă, ci cu câteva zile în urmă. Astăzi se face autopsia și se va stabili cu exactitate, " a declarat Adrian Borcea, șeful UPU Oradea. 

Soțul femeii spune că femeia a avut câteva crize de fiere, dar nu crede că principala cauză a decesului ar fi fost vaccinul.

"Existau probleme minore. În ultimele săptămânii a făcut de cel puțin trei ori crize de fiere, pe care le-am pus pe seama mâncărurilor. Inclusiv în ziua de luni, când s-a întâmplat, nu s-a simțit bine. A mers la vaccin, acolo s-a făcut un consult sumar. A anunțat că a avut o criză de fiere. Nu cred că vaccinul i-a produs moartea, ci a fost un catalizator al unor probleme existente," a spus soțul femeii la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel