Profesoara din Maramureș care și-a ucis fiul de 10 ani NU poate fi ARESTATĂ. MOTIVUL

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Răsturnare de situație la trei luni de la crima din Maramureș, când o fostă profesoară și-a ucis fiul de 10 ani, sub ochii celuilalt copil. 

Fosta profesoară din Maramureș care și-a ucis fiul de 10 ani sub ochii băiețelului de patru ani, pe 29 mai, nu poate fi arestată preventiv. 

În urmă cu trei luni, la Bozânta Mică, comuna Recea, fosta profesoară Camelia și-a sufocat băiatul în somn și apoi a încercat să se sinucidă. Salvată de medici, femeia a ajuns la un spital de psihiatrie.

Acum a sosit și expertiza medico-legală, iar procurorul de caz a aflat că fosta profesoară nu a avut discernământ în momentul comiterii crimei.

„A sosit expertiza medico-legală psihiatrică care a concluzionat că persoana nu are discernământ și nu a avut discernamant la momentul producerii faptei. S-a solicitat instanței internarea provizorie până la finalizarea urmăririi penale.

S-a admis cererea și s-a dispus internarea provizorie în vederea efectuării de tratament pentru persoana în cauză, urmând ca procurorul criminalist să analizeze dacă se mai impune sau nu o nouă expertiză medico-legală psihiatrică”, a declarat Bogdan Gabor, prim-p rocuror Adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, potrivit actualmm.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel