Profesoară din Capitală, atacată cu un cuțit. Ce discutau elevii pe un grup de WhatsApp, înainte de incident: "Ar merita să o omor?"

Profesoară din Capitală, atacată cu un cuțit. Ce discutau elevii pe un grup de WhatsApp, înainte de incident: "Ar merita să o omor?" / Foto: Pixabay
Profesoară din Capitală, atacată cu un cuțit. Ce discutau elevii pe un grup de WhatsApp, înainte de incident: "Ar merita să o omor?" / Foto: Pixabay

Află în articol ce au discutat pe un grup de WhatsApp elevii profesoarei din Capitală care a fost atacată cu un cuțit de un adolescent.

Apar detalii șocante în cazul profesoarei de japoneză de la Liceul Ion Creangă care ar fi fost atacată cu un cuțit de un elev din clasa a X-a. Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, tânărul s-ar fi supărat că profesoara le-a dat test. Mai mult, elevul și-ar fi premeditat atacul, potrivit unor discuții între colegi.

Se pare că doar cu câteva minute înainte de atac, elevii ar fi discutat pe un grup de WhatsApp și s-ar fi arătat deranjați de faptul că profesoara de japoneză urma să le dea un test la școală. Ei se gândeau să chiulească de la oră, iar la un moment dat cel care ar fi atacat-o și-a întrebat colegii: "Ar merita să o omor?". "Băi, cum adică?", a întrebat un coleg de-al băiatului.

Elevii, revoltați d efaptul că urmau să aibă un test la japoneză

Înainte de acest moment, cineva a scris pe grup: "Mergem sau nu la amărâta aia?"

"Aparent mergem", a răspuns un al elev.

"Eu nu fac niciun test, fac ca Darius, zic nu", a spus altcineva.

"De unde? Ziceam că nu merge nimeni. Să vedem cum se face toată roșie la față, face spume la gură", a scris altcineva.

Ulterior, elevul despre care se spune că este atacatorul profesoarei a întrebat dacă ar merita să o omoare pe profesoară, lucru care i-a bulversat pe ceilalți adolescenți. Ulterior, băiatul ar fi mers ăn clasă și ar fi atacat-o pe femeie cu un cuțit, rănind-o în zona gâtului. 

Elevul de 16 ani din București le-ar fi spus polițiștilor că "așa am simțit ca trebuie sa fac", atunci când a fost întrebat de ce a recurs la acest gest, au declarat surse judiciare.

Care este starea profesoarei

Potrivit unor surse judiciare, rana profesoarei pare superficială, iar victima este conştientă şi primeşte îngrijiri medicale.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia poliţiştilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la faţa locului s-au deplasat şi echipaje medicale", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB). Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul. 

VEZI ȘI: Update / Noi informații despre starea de sănătate a profesoarei atacată cu un cuțit de un elev de liceu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel