Profesoară acuzată pentru că ar avea o relație cu elevul său

Încă un scandal cu tentă sexuală este pe cale să izbucnească în școala românească, după ce, într-un liceu din Focșani o profesoară de limba romănă este acuzată că ar avea o relație cu un elev de 18 ani. Atât profesoara, cât și elevul neagă relația și spun că fotografiile sunt trucate.

Scandalul a izbucnit după ce două eleve au trimis două fotografii cu cei doi pe redacția RTV, revoltate de faptul că tânărul este avantajat la ore de profesoară. Conducerea Colegiului Economic "Mihail Kogălniceanu" din Focşani a demarat o anchetă în acest caz.

Într-una dintre fotografii, profesoara de 35 de ani, care este căsătorită, şi elevul se sărută pasional, iar în alta, femeia stă zâmbitoare la pieptul dezgolit al tânărului.

 Câţiva elevi acuză că sunt defavorizaţi la şcoală de profesoară, din cauza relaţiei pe care o are cu băiatul, şi că nu li se verifică temele decât după ce profesoara se asigură că acesta le-a făcut, scrie RTV.

 Profesoara neagă, însă, că ar avea o relaţie intimă cu elevul, precizând că are o relaţie de amiciţie cu mai toţi elevii săi. Femeia spune că poartă discuţii cu ei şi pe reţelele de socializare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel