EXCLUSIV  Prof. Dr. Nica Sarah, acțiune colectivă pentru copiii defavorizați ai României

Rodica Mitu / 22 dec 2017 / 15:03 Salveaza PDF Comentarii

Educația presupune și impune multe condiții de respectat și acțiuni colective. Mulți dintre copiii României trăiesc în condiții de sărăcie, fiind excluși social. Dacă un copil crește într-o familie săracă, atunci are mai puține șanse la o educație de calitate. 

Tot mai multe familii din România, deși muncesc, nu își permit să investească în dezvoltarea educațională a copiilor. Problema nu poate fi eliminată imediat, ci pas cu pas, pornind de la principiile și practica educației celor mai mici. În acest context, orice ajutor este important și trebuie valorificat.

Prof. Dr. Nica Sarah Adriana își dorește să participe la o acțiune colectivă care să schimbe contextul și sansa copiilor mai puțin favorizați de soartă, ba mai mult, să dea o șansă în plus acestor suflete. Mai exact, va merge în zone defavorizate și va organiza un program de consiliere (în domeniul medical și biologie), pentru a-i ajuta pe unii copii fără posibilități, ce își doresc să aibă o carieră în domeniul medical.

Astfel, elevii din clasele a XI-a și XII-a, din diverse comunități, vor fi mai aproape de oportunități de formare. Li se va oferi consiliere și, nu în ultimul rând, multă căldură sufletească.

[citeste si]

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27