Produse farmaceutice, aflate pe lista susbtanțelor dopante cu grad mare de risc, descoperite de polițiștii de frontieră

Sursă foto: Poliția de Frontieră Română
Sursă foto: Poliția de Frontieră Română

Produse farmaceutice, aflate pe lista substanțelor dopante cu grad mare de risc, în valoare de aproximativ 1,3 milioane de lei, au fost descoperite în PTF Giurgiu.

Aproximativ 23.000 de fiole şi comprimate aflate pe lista substanţelor dopante cu grad de mare risc au fost descoperite de poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Giurgiu, transmite Poliția de Frontieră. Un cetățean bulgar ar fi încercat să le introducă în țară fără a deţine autorizaţiile necesare.

"La controlul efectuat asupra autoutilitarei au fost descoperite şase colete ce conţineau 1.500 fiole şi 21.320 comprimate care se regăsesc pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc, conform Legii 104/2008 privind prevenirea şi combaterea producerii şi traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc. În cadrul cercetărilor, şoferul autovehiculului, un cetăţean bulgar în vârstă de 51 ani, a declarat că nu avea cunoştinţă despre mărfurile transportate.", au anunţat reprezentanţii Poliţiei de Frontieră, într-un comunicat de presă.

Mijlocul de transport circula în regim de curierat pe ruta Bulgaria - România. Au fost sesizaţi lucrători din cadrul Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice - IPJ Giurgiu în vederea ridicării şi expertizării bunurilor descoperite, a căror valoare se ridică la suma totală de 1.295.314 lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel