Producătorul înghețatei Amicii a intrat în faliment

Kubo Ice Cream, brand care are în portofoliu înghețata Amicii, a intrat în faliment la nici doi ani după ce a intrat în insolvență.

 

 

„Dispune începerea falimentului în procedură generală faţă de debitorul Kubo Ice Cream Company S.R.L.. Dizolvă debitorul şi îi ridică dreptul de administrare”, se arată în decizia tribunalului Neamț.

Lichidatorii judiciari au fost numiţi Activ Judiciar I.P.U.R.L. şi Pro Capital Restructuring I.P.U.R.L. Printre creditorii companiei se numără: Orkla Foods România, Kaufland România, Unilever Bulgaria, MOL România sau Eco-Rom Ambalaje.

Kubo Ice Cream, tentativă de vânzare în 2008

Kubo Ice Cream a înregistrat cifre din ce în ce mai mici, de la un an la altul.  Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri cu 18 milioane de lei - cu 34% mai mică față de 2015, conform ultimelor date disponibile. 

Kubo Ice Cream a intrat în insolvenţă la propria cerere în 2016, invocând lipsa lichidităţii necesare pentru plata datoriilor exigibile către creditori, acționarii având în 2008 o tentativă de vânzare a bussiness-ului, notează ZF.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel