Producător de la Hollywood, JUDECAT pentru 11 presupuse delicte sexuale

Producătorul de la Hollywood David Guillod, care a produs recent pentru Netflix filmul 'Extraction', va fi judecat pentru 11 delicte sexuale ce includ viol şi asalt asupra a trei femei.

Potrivit unei investigaţii realizate de procuratura din comitatul Santa Barbara, David Guillod ar putea fi găsit vinovat de 11 infracţiuni, între care figurează răpirea, viol și abuz sexual asupra unei victime care a fost în prealabil drogată, potrivit New York Times.

Aceste delicte au avut loc în trei ocazii, împotriva a trei femei diferite în anii 2012, 2014 şi 2015. Actriţa din 'Ted' (2012), Jessica Barth, l-a acuzat pe Guillod că a drogat-o la o cină în anul 2012. Ulterior, ar fi agresat-o sexual. După ce a depus un denunţ la poliţia din Los Angeles, ea a primit ameninţări din partea echipei producătorului, care a demisionat din postul său de conducere din fruntea companiei Primal Wave Entertainment.

Un alt denunţ a fost depus în anul 2014 de către o angajată a unei agenţii de impresariat. Aceasta spune că a fost violată în timpul unei călătorii alături de producător, care apoi i-a oferit 60.000 de dolari în schimbul unui acord de confidenţialitate. Cel de-al treilea denunţ vine din partea unei femei din Santa Barbara, potrivit ziarului Los Angeles Times.

Echipa de avocaţi a producătorului a negat aceste acuzaţii, într-un comunicat remis portalului The Hollywood Reporter. 'Alăturarea cazurilor prezentate prin intermediul biroului procuraturii din Santa Barbara ni se pare suspectă', a declarat avocatul Philip Cohen. În afară de pelicula de acţiune 'Extraction', la care a participat ca producător executiv, Guillod a colaborat de asemenea la filmele 'Atomic Blonde' (2017), 'The Intruder' (2019) şi 'April Flowers'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel