Producătoarea emisiunii ”Profesioniștii”, avansată la conducerea TVR

Noul producător general al TVR și-a intrat în atribuții de la 1 aprilie. 

Liana Săndulescu a fost numită, temportar, în funcția de producător general al TVR. Televiziunea Română urmează să organizeze un concurs pentru această poziție, potrivit paginademedia.ro

Anterior, producător general al TVR a fost Cristian Zgabercea. În procesul dintre acesta și TVR, instanța a decis în favoarea instituției publice. Cristian Zgabercea a fost implicat în procesele lui Nicușor Constantinescu și, pe acest fond, s-a autosuspendat din funcția de producător în primăvara lui 2015. Când a vrut să revină, nu a mai fost primit. În aprilie 2016 a revenit în TVR după ce instanța i-a dat câștig de cauză, iar la începutul lunii martie Curtea de Apel a acceptat contestația TVR și a dat câștig de cauză postului public de televiziune. 

[citeste si]

Liana Săndulescu a fost producător TVR 2 și consilier al președintelui instituției, Irina Radu. Lucrează de 30 de ani în televiziune, la postul public.

A creat, în anii 90, când lucra la redacția copii, formatele ”Feriți-vă de măgăruș” și ”Ba da, ba nu”. La începutul anilor 2000, a produs emisiunea ”Seara bună”, cu Cătălin Ștefănescu moderator. De aproape zece ani, este și producătorul emisiunii ”Profesioniștii”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel