Prodan, atac fără precedent la Cornel Dinu: Filfizon în ciorapi de mătase

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Cornel Dinu și Ana Maria Prodan sunt la cuțite de mai mulți ani de zile. Însă, recent, a izbucnit un adevărat război de replici și critici între cei doi.

Totul a pornit de la declarația Anei Maria Prodan, care a spus despre Cornel Dinu că este mort pentru ea.

În replică, Cornel Dinu i-a adus acuzații grave, motiv pentru care Ana Maria Prodan s-a luat din nou de Cornel Dinu, de această dată pe Facebook.

Mai jos redăm integral postarea impresarei Ana Maria Prodan:

"Uneori, Cornel Dinu imbraca costumele cu 3 numere mai mari, mostenite probabil de la marele Fanus Neagu, dar se dezbraca prea usor de haina elegantei pe care o afisa, atat de mandru. Citindu-i in Gazeta Sporturilor reactia, am avut senzatia ca alta data, gandea, avea ceva cu adevarat de spus, contrazicea, avea umor sau observatii critice. Observ ca azi nesiguranta sa profunda e mascata de clisee, grosolanii si de o adevarata ofensiva a unei mitocanii perpetue. E trist sa constant ca Dinu, la fel ca si amicul sau de patologie Zeljko Raznatovic, e inainte de toate, una din fisurile prin care umanitatea isi contureaza declinul. Cred ca, daca ne putem permite macar o secunda de luciditate, realizam cu totii ca cel care a fost Cornel Dinu este astazi doar o expresie caricaturala a legendarului fotbalist, pe care l-am avut probabil cu totii drept idol.

VEZI ȘI Anamaria Prodan, scandal cu Copos, ajutată de Becali: I-am zis să spună în presă

As vrea sa subliniez ca nu l-am atacat pe Cornel Dinu in interventia mea de la GSP Live. Tot ce am spus e ca pentru mine, "Cornel Dinu a murit...din momentul in care mi-a atacat, in mod gratuit, familia". Iar pentru mine, familia e sfanta! De asemenea, mentionez ca am castigat intr-adevar procesul cu Razvan Ioan Boanchis pentru calomniile aduse, dar nu am incasat niciun ban! Toti au mers la avocatii mei, iar faptul ca am decis sa-l ajut si sa nu merg pana la capat cu executarea a fost pentru ca am un suflet bun. Dar avocatii mei aveau un contract pe care l-au urmat pana la final.

Pe de alta parte, mi-e din ce in ce mai greu sa-i mai raspund acestui om, pentru ca simt o apasatoare urma de mila. Constant cu tristete ca astazi, Dinu se numara printre oamenii care se vand in fiecare seara la televizor in timp ce nenoroceste cu eternele sale golanii ieftine familiile unor fotbalisti, parca mai rau decat a facut-o din postura de antrenor, cand a compromis tot ceea ce inseamna speranta si performanta la echipa nationala sau Dinamo. Astazi, il vad pe Cornel Dinu legandu-se linistit la ochi seara, cascandu-si larg buzunarele si profitand din plin de numele sau de legenda, care joaca in continuare rolul de pivot sentimental. Doar ca lumea deja schimba postul cand apare el pe ecran, pentru ca in general, lumea a inteles ca Dinu a devenit astazi un clown care face circ televizat, pentru 150 de euro pe emisiune. Adevarul trist si insuportabil al lumii in care traieste astazi, blestemandu-si neputinta, este ca, fara sa stie, a devenit posesorul unei minti imbatranite in rau si al unui caracter oribil. Proiectat instantaneu in rol de legenda a fotbalului romanesc, Cornelus si-a dorit si el toata viata sa fie mafiot, dar a terminat prin a fi doar o tentativa nereusita. Un etern "interlop wannabe", hranit de mila lui Cristi Borcea si din afectiunea incontstabila a fanilor. Ce poate fi mai urat decat ce ai facut tu Cornele cu finul tau, Talnar?! Un prieten, o ruda, care te ajuta si iti da o casa, iar tu o inchiriezi, apoi il dai in judecata, considerand ca e deja casa ta?

Stiti voi, cartita? Acel mamifer insectivor, perfect adaptat la viata subterana. Majoritatea timpului si-l petrece sub pamant, iar in momentul in care scoate capul din cand in cand sa mai ia o cate o gura de aer, o innebuneste lumina si atunci normal, se ascunde din nou, rapid, sub pamant. Cam asa il vad eu astazi pe cel care a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei, vizibil afectat de lumina orbitoare pe care o degaja in prezent, Anamaria Reghecampf! Ca idee: n-ai fost frumusel Cornele, asa cum sustii! Ai fost, esti si ramai un filfizon in ciorapi de matase. Si sa stii ca degeaba pozezi in Jakob Burckhardt, cand toata lumea te compara deja cu Siminica. Vocația e certa si primele succese par destul de notabile.

Îmi vine în cap imaginea unei manguste


Noi oamenii suntem facuti sa stam in doua picioare, in pozitie verticala. Cand e vorba de tine, Cornele imi vine in cap imaginea unei manguste, care se ridica doar din cand in cand in doua picioare pentru a mai distruge viata cuiva. Asculta, te rog, parerea unei femei mult prea puternica, frumoasa, desteapta si superioara tie din toate punctele de vedere.

Este ultima replica pe care o dau acestui om, transformat in non-valoare, care a mintit toate generatiile, a pacalit toate sufletele si a daunat profund la toate capitolele. De aici incolo poate spune orice, pt ca totul a devenit penibil si jenant. Ar face bine sa mearga la duhovnicul meu, Parintele Nectarie, pt ca la cate pacate are si la cate nenorociri si rautati aduna, probabil ca nici iadul nu are cum sa-l primeasca. Jignirile pe care le aduci unei femei sau laudele desarte sunt apanajul unui om slab, al carui caracter lasa mult de dorit. Pe un om atat de mic, n-ai cum sa-l iei in seama asa ca imi rezerv dreptul de a nu-i mai raspunde vreodata acestui saltimbanc netalentat. Cornelusule, eu traiesc superb, pe culmi...in timp ce tu continui "sa mori" cate putin, hulit de toata lumea!", a scris Ana maria Prodan.

CITEȘTE ȘI Cornel Dinu, atac devastator la Dani Oțil: Caricatură exhibiționistă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel