Cornel Dinu, atac devastator la Dani Oțil: Caricatură exhibiționistă

Dani Oțil
Dani Oțil

Fostul mare antrenor de la Dinamo, Cornel Dinu, l-a atacat pe Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza.

Cornel Dinu a fost foarte deranjat de faptul că Marius Niculae, unul dintre foştii săi elevi, nu l-a invitat la turneul demonstrativ "Trofeul Legendelor Capitalei", la care au luat parte nume mari din istoria cluburilor de fotbal din Bucureşti.

CITEȘTE ȘI Simona Halep, după calificare: "I-am spus că ea este mai bună"

"În ultimii ani, la astfel de întâlniri apar prea mulți practicanți și prea puțini fotbaliști. Și la Dinamo, unde și mai puțini au înțeles adevăratul spirit al acestei grupări fotbalistice în timp. Născută prin acceptarea sacrificiului creștin avut de negustorimea oborului ce i-a dat viață. Spirit ce s-a mai păstrat până de curând prin dăruirea de a câștiga mereu pentru a onora atașamentul nobil al atâtor sute de mii de suporteri. Indiferent de vântul dezbinării naționale ce a pătruns și printre ei", a declarat Cornel Dinu, pentru gsp.ro.

Dani Oțil, luat în vizor de Cornel Dinu

 

Cornel Dinu a făcut referire și la Dani Oțil, fotbalist amator: "Din păcate, promiscuitatea acestor devenite doar exhibiții-șușe s-a reconfirmat parcă ieri. Paradoxal, chiar cu ocazia așa-zisului joc al Centenarului de la Ploiești. Unde au apărut alături de fotbaliștii adevărați ai sfârșitului de secol trecut și caricaturi exhibiționiste: Dani Oțil și un paznic cu alură doar de bucătar de la Parlamentul atât de decadent și el pe scara necrutățoare a istoriei de la noi. Dacă ar fi numai ei".

VEZI ȘI PAOK: Răzvan Lucescu, zeu în Grecia. Românul, performanță remarcabilă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel