Procurorul Teodor Niță, declarat ”campion” european la Haga pentru activitatea pe linia infracțiunilor de mediu

Foto Pexels
Foto Pexels

Procurorului Teodor Niță i-a fost acordat premiul principal GAIA pentru excelenta contribuție în lupta împotriva criminalității împotriva mediului.

În cadrul Adunării Generale a Rețelei Europene a Procurorilor pentru Mediu (ENPE), organizată la sediul EUROJUST, structură a Consiliului Europei, procurorului Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța i-a fost acordat premiul principal GAIA pentru excelenta contribuție în lupta împotriva criminalității împotriva mediului.

Unul dintre dosarele pentru care s-a evidențiat este cel cu leșurile îngropate la Smârdan, o speță pentru care a fost dat exemplu pe parte de profesionalism, apreciindu-se excelența cu care a acționat în anchetă, notează focuspress.ro.

Oficial de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța:

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța  este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele: La data de 30 septembrie 2022, în cadrul Adunării Generale a Rețelei Europene a Procurorilor pentru Mediu (ENPE) organizată la sediul EUROJUST, structură a Consiliului Europei, domnului procuror Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța i-a fost acordat premiul principal GAIA pentru excelenta contribuție în lupta împotriva criminalității împotriva mediului.

Premiul decernat procurorului Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța confirmă aprecierea și importanța acordată de Consiliul Europei activității desfășurate de procurori în lupta împotriva criminalității ecologice împotriva mediului înconjurător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel