Procurorul Portocală, audiat în dosarul Laurei Codruţa Kovesi

Mircea Negulescu, la Parchetul General
Mircea Negulescu, la Parchetul General

Procurorul Portocală este luat la întrebări în dosarul Laurei Codruţa Kovesi. Procurorii de la Secţia de Investigare a Magistraţilor fac audieri în dosarul în care fosta şefă DNA este acuzată că a coordonat activitatea procurorilor de la DNA Ploieşti, potrivit informaţiilor România Tv.

Este vorba despre cel de-al doilea dosar în care este acuzată Laura Codruţa Kovesi. În acest dosar procurorii fac noi audieri. Săptămâna trecută procurorul Lucian Onea a fost audiat. Acum a venit rândul procurorului Mircea Negulescu, cunoscut şi ca procurorul Portocală. Cei doi ar fi instituit teroarea în unitatea de elită de la DNA Ploieşti. Aceştia ar fi audiat mai multe persoane şi le-ar fi pus să declare lucruri false pentru a deschide dosare la comandă.

Procurorii de la Secţia de Investigare a Magistraţilor spun că în perioada 2015-2016, atunci când Laura Kovesi era procuror şef al Direcţiei Naionale Anticorupţie, aceasta ar fi ştiut de toate aceste nereguli de la DNA Ploieşti, mai mult, le-ar fi şi coordonat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel