EXCLUSIV  Ponta, PRIMA REACȚIE la interviul procurorului Negulescu, pentru DCNews

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Victor Ponta, preşedintele PRO România, a comentat, în exclusivitate pentru DC NEWS, informaţia potrivit căreia procurorul Mircea Negulescu a oferit un interviu maraton, de 14 ore, pentru un post de televiziune. 

Într-o intervenție la "Legile Puterii", jurnaliștii Realitatea Plus Iulian Leca și Bogdan Muzgoci, realizatorii interviului, au dezvăluit câteva detalii. Este vorba de 14 ore de discuții, în care se vorbește despre numele grele din politica românească. "Toate afirmațiile sunt susținute cu probe și argumente, am auzit dezvăluiri despre care nici nu bănuiam să le aud, iar la final a afirmat că mi-a spus cam 0,01% din ceea ce știe," a explicat Iulian Leca, unul dintre realizatori. 

Ponta vrea dreptate

Întrebat ce părere are despre aşa zisele dezvăluiri anunţate de procurorul Negulescu, zis şi Portocală, Victor Ponta a afirmat că speră să se facă dreptate. 

"În general, oamenii care încalcă legea se susţin între ei. Ce să comentez eu? Nu trebuie să am eu o părere bună sau rea. Este un om care şi-a încălcat datoria de magistrat, a încălcat legea, şi a încălcat ideea de justiţie. Faptul că se găsesc alţi oameni care, la fel ca el, trăiesc din încălcarea legii şi îl susţin, este problema lor. Sunt convins că şi în România trebuie aplicată legea şi trebuie făcută dreptatea. Cred că se va întâmpla la un moment. Îmi doresc să se întâmple asta în cazul dânsului şi cred că e în firea oamenilor să îşi dorească să se facă dreptate. Cei vinovaţi trebuie arătaţi public!", a declarat Victor Ponta în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel