Procurorul Mircea Negulescu. CSM, DECIZIE

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a admis, joi, solicitarea procurorului Mircea Negulescu de încetare a activităţii în cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti al DNA şi continuarea activităţii la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. 

 S-a decis de asemenea sesizarea Inspecţiei Judiciare în legătură cu informaţiile apărute în mass-media cu privire la posibilele abateri disciplinare săvârşite de magistrat ori posibile încălcări ale dispoziţiilor Codului deontologic al judecătorilor şi procurorilor. 

Mircea Negulescu, unul dintre procurorii care instrumentează dosarul Ponta-Ghiţă-Blair, a cerut miercuri încetarea activităţii în cadrul DNA, iar cererea a fost transmisă Secţiei pentru procurori a CSM. 

Având în vedere apariţia în spaţiul public a unei înregistrări audio conţinând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti şi unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Această cerere a fost transmisă Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluţionare, se precizează într-un comunicat al DNA, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel