Procurorul general, declarație de ultimă oră despre cazul Hexi Pharma

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, că prejudiciul în dosarul Hexi Pharma 'nu este foarte uşor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfăşurată de firmele respective'. 

Aflat la Alba Iulia cu prilejul celui de-al XXX-lea Congres General al Uniunii Avocaţilor Europeni, procurorul general al României a declarat presei că cercetările sunt în curs şi se fac evaluări ale documentelor care au fost ridicate. Lazăr a menţionat că pe rolul Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din Parchetul General sunt două dosare legate de Dan Condrea.

'Cercetările sunt în curs, se fac evaluări de documente care au fost ridicate. De asemenea se efectuează în continuare percheziţii informatice asupra suporturilor informatice care au fost ridicate şi ancheta progresează pentru a evalua amploarea prejudiciului. Se evaluează prejudiciul care desigur că nu este foarte uşor să fie stabilit, având în vedere activitatea destul de îndelungată desfăşurată de firmele respective', a declarat Augustin Lazăr.

La mijlocul lunii trecute, Parchetul General a anunţat că Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală pentru participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel