Procurorii DNA au găsit doi saci cu bani în casa lui Sorin Oprescu

La percheziții, procurorii anticorupție au găsit în casa primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, doi saci cu bani. 71.050 de lei au fost găsiți în cei doi saci. 

Sorin Oprescu ar fi spus că a uitat de acei bani. El a precizat că provin din economiile și pensia tatălui său, decedat în urmă cu cinci ani. 

În motivarea deciziei prin care judecătorii de la Curtea de Apel București au menținut arestul preventiv în cazul lui Sorin Oprescu, se mai precizează că din procesul-verbal de percheziție domiciliară efectuată la imobilul din Ciolpani, rezultă că a fost găsită la etajul imobilului într-un sac de pânză de culoare maro, suma de 31.050 lei în 295 de bancnote cu cupiura de 50 lei, 54 de bancnote cu cupiura de câte 200 lei, 9 bancnote cu cupiura de 500 lei, 10 bancnote cu cupiura de 100 lei, precum și suma de 40.000 lei în 400 de bancnote cu cupiura de 50 lei și 200 de bancnote cu cupiura de 100 lei ce se afla într-un săculeț din material sintetic de culoare albastră prevăzut cu o capsă din plastic, potrivit România TV, care citează Agerpres. 

Sorin Oprescu a declarat că provin din banii strânși din pensie și economii de către tatăl său, de-a lungul a 10 ani. Edilul a subliniat că a moștenit de la tatăl său 145.000 de dolari, bani notați în declarația sa de avere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel