Procurori eliberaţi din funcţie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Decrete semnate de Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 24 decembrie 2021, următoarele decrete:

- Decret pentru promulgarea Legii privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe (PL-x 609/20.12.2021);

- Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2022 (PL-x 613/20.12.2021);

- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a domnului Cosmin Ovidiu Pasere - pensionare;

- Decret privind eliberarea din funcţia de procuror cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Măcin a doamnei Elena Chiţu, delegată în funcţia de prim-procuror la această unitate de parchet - pensionare.

Mesajul de Crăciun al preşedintelui Klaus Iohannis: Să trăiți bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că vom trece cu bine de această perioadă

Președintele Klaus Iohannis spune, în mesajul adresat românilor de Crăciun, că „solidari vom trece cu bine peste această perioadă”.

„Căldura căminului, momentele prețioase pe care le petrecem alături de familie și de prieteni, bucuria pe care o vedem în ochii celor dragi, generozitatea și compasiunea față de cei aflați în suferință, care au nevoie de sprijinul nostru. Toate acestea înseamnă spiritul autentic al Crăciunului”, a transmis șeful statului.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, le dorește românilor ca, la finalul unui dificil, să se bucure de sărbători.

„La finalul unui an foarte dificil, să ne reîntoarcem la semnificațiile acestei sărbători! Vă urez să trăiți din plin bucuria Nașterii Domnului, cu speranța că, ocrotindu-i pe cei dragi, vom trece cu bine, solidari, peste această perioadă. Crăciun fericit tuturor, oriunde v-ați afla”, a adăugat președintele României.

Şi premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj de Crăciun

”Luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creștină a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni și că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia și cu toți cei dragi. Sunt momente care ne fac să ne simțim împliniți sufletește și ne dorim să-i știm mereu sănătoși și în siguranță.

Ne bucurăm de frumoasele noastre tradiții de Crăciun și ne simțim mai aproape decât oricând de învățăturile creștine despre grija față de aproapele nostru. Este minunat să dăruim - un gest care înnobilează mai ales atunci când gândurile bune și generozitatea se îndreaptă către oamenii apăsați de neajunsuri, cu care viața a fost mai puțin darnică.

Întâmpinăm Crăciunul, și anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie. Să fim toți sănătoși este dorința fiecăruia dintre noi și principala urare pe care le-o transmitem celor dragi.

Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalți, prin responsabilitatea cu care vom înțelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ținut departe de cei dragi!

Să ne bucurăm, împreună, dragi români, de aceste sfinte sărbători!

Crăciun fericit!”, a transmis premierul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel