Procuror post-neanderthalian în Justiţia română. Află cine s-a autodenunţat astfel

dna„Din punct de vedere al relaţiilor umane, eu sunt o fiinţă post-neanderthaliană şi am minime relaţii interumane, iar din punct de vedere profesional, mă supun doar legii şi îmi exercit la serviciu autoritatea pe care mi-o conferă autoritatea statală“", a  spus un procuror jurnaliştilor, la intrarea în sediul DNA Piteşti.

„Limitările legale şi regulamentare mă împiedică să fac declaraţiile pe care le-aţi dori dumneavoastră. Sunt nevinovat, dar trist“, a mai adăugat procurorul, care a fost chemat să dea declaraţii la DNA, fiind suspect într-un caz de corupţie.

Este vorba despre Teodor Trancă, prim-procuror în Vâlcea, audiat de procurorii anticorupţie , după ce îi fuseseră percheziţionate două proprietăţi imobiliare pe care le deţine în judeţ. După ieşirea din sediul DNA Piteşti, prim-procurorul  a recunoscut că a fost audiat în calitate de învinuit. Oficial, nu s-a făcut un anunţ despre dosarul care îl vizează.

Potrivit presei locale, audierea prim-procurorului Teodor Trancă are legătură cu dosarul în care au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie directorul Administraţiei Bazinale de Apă Olt, Dorin Dobrişan şi omul de afaceri vâlcean Ovidiu Eugen Ciogescu, ambii arestaţi preventiv, precum şi alte persoane din Râmnicu Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel