Procuror-șef DNA. Tudorel Toader: Când va fi anunțat

DNA
DNA

Propunerea pentru funcţia de procuror şef al DNA va fi anunţată joi, 6 septembrie, la ora 13,00, a precizat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. 

"Au fost finalizate interviurile pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef DNA! Joi, 06.09.2018, la orele 13.00, pe pagina de internet a MJ vom face cunoscută propunerea pentru procurorul-şef DNA, precum şi programele de management", a afirmat Toader într-o postare pe Facebook.

Ultimii trei procurori declaraţi admişi la selecţia pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie au susţinut, marţi, interviurile cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Aceştia sunt procurorul militar Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea - fost procuror general adjunct al României şi Paula-Nicoleta Tănase - procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Luni, Sorin Armeanu - prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, Andrei Bodean - procuror la DNA Constanţa, Adina Florea - procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, în prezent delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, au susţinut interviul la sediul MJ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel