MIRCEA BĂSESCU, ȘANTAJ. Procesul în care familia lui Bercea este judecată pantru șantaj, amânat

Procesul în care cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel sunt judecaţi la Tribunalul Constanţa pentru şantajarea lui Mircea Băsescu s-a amânat din nou, marţi, după ce noul avocat al lui Florin Anghel şi al Fănicăi Anghel a cerut termen pentru a pregăti apărarea.

La Tribunalul Constanţa a avut loc marţi, un nou termen în dosarul în care membrii familiei Anghel, respectiv Izaura Anghel, Marius Constantin, Florin Anghel, Fănica Anghel şi Grinică Ion Anghel, sunt judecaţi pentru şantajarea lui Mircea Băsescu, informeazăMediafax.

La acest termen au fost prezenţi doar Marius Constantin, Florin Anghel şi Fănica Anghel.

Avocatul Dan Manolache a spus în faţa instanţei că Izaura Anghel nu a putut ajunge la Constanţa deoarece este internată în spitalul din Slatina începând din 2 ianuarie împreună cu cei doi copii ai săi, iar Grinică nu a avut cu ce să ajungă la proces, el fiind adus de fiecare dată de către sora sa.

CITEȘTE ȘI: Abraham, informație cheie din dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu

Dan Manolache i-a reprezentat la acest termen pe Izaura Anghel, Marius Constantin şi Grinică Ion Anghel, iar în timpul şedinţei el a informat instanţa că începând din data de 6 ianuarie îi reprezintă şi pe Florin şi Fănica Anghel.

Cei doi ceruseră la termenul precedent ca să aibă posibilitatea să-şi angajeze un apărător, renunţând atunci la serviciile avocatului Pavel Abraham. Acum ei sunt reprezentanţi de către Daniel Manolache, care face parte din aceeaşi casă de avocatură ca şi Pavel Abraham.

Manolache a cerut un nou termen pentru a-şi pregăti apărarea, el precizând că toţi clienţii săi doresc să dea declaraţii în faţa instanţei, dar nu cu acest prilej.

CITEȘTE ȘI: Mircea Băsescu, NOU TERMEN în proces. 30 ianuarie 2015

Procurorul DNA a cerut respingerea acestei solicitări pentru că avocatul ales de către Florin şi Fănica Anghel face parte din aceeaşi casă de avocatură care îi reprezentase şi până acum şi ar fi putut cunoaşte dosarul cauzei.

În cele din urmă, instanţa a acordat un nou termen de judecată pe data de 27 ianuarie, pentru ca avocatul să-şi pregătească apărarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel