Proces Kovesi. Norica Nicolai: era o strategie pusă în practică anterior

Kovesi
Kovesi

Europarlamentarul Noirca Nicolai a reacționat după ce procurorul a fost schimbat în timpul ședinței care o viza pe Laura Codruța Kovesi. 

”Mi-a atras atenția faptul că procurorul care știa acest caz și care se putea pronunța în cunoașterea probelor existente în dosar, pentru susținerea acestei măsuri, a fost rapid în locuit care nu a luat cunoștință de probele din dosar, dar care a pus concluzii favorabile doamnei Kovesi. Asta este destul de grav și trebuie analizat în Consiliul Superior al Magistraturii și dovedește, dacă doriți, că era o strategie pusă în practică anterior, iar prezența procurorului care prezenta Secția Specială de Investigații nu conta. (...) Asta dovedește foarte clar că lucrurile nu merg bine în funcționarea Parchetului General pentru că astfel de chestiuni nu se fac frecvent”, a declarat europarlamentarul Norica Nicolai, în direct la România TV.   

Laura Codruța Kovesi a revenit joi dimineață, la muncă, la Parchetul General, după ce miercuri i-a fost ridicat controlul judiciar în urma sesizării făcute de fosta șefă DNA.

Vezi și: Laura Codruța Kovesi, proces la ÎCCJ. Augustin Lazăr anunță verificări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel