Proces Gigi Becali-Remus Cernea. Victorie în instanță pentru Becali

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a câștigat procesul în instanță cu Remus Cernea, care, printre altele îl acuza că a discriminat comunitatea LGBT. Becali a avut și o primă reacție după victoria în instanță. 

"El să vadă că România este ultima redută a diavolului. Aici diavolul se bate, dar nu câștigă mult teren. Acolo, în Olanda, pe acolo, prin țările occidentale, acolo e cucerită de diavol. Aici... Uite, că dovadă, judecătorii îmi dau dreptate mie. Și să va mai spun încă ceva, să știe toată lumea. Spun sfinții părinți într-o carte că până și diavolul pentru păcatul homosexualității... nici el măcar nu se uită, întoarce capul, atât de scârbă îi e, că nici nu se uită măcar. Dacă el, Satan, spune "fă-l" și tot întoarce capul de rușine... el, care e cel mai nesimțit și cel mai nenorocit... Nu am ce să vorbescu cu Remus Cernea. Nu era vorba de bani. Mă bucură că în țara mea judecătorii nu au permis așa ceva. E pentru mântuirea neamului românesc", a spus Gigi Becali conform România TV.

Gigi Becali s-a contrat cu Remus Cernea în public, anul trecut, fiind acuzat printre altele că ar fi discriminat comunitatea gay. Fostul deputat spunea că solicită instanţei despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, din care ar vrea să doneze o bună parte pentru organizaţiile care militează pentru separarea dintre stat şi biserică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel