EXCLUSIV  Problemele dentare, legătura cu PSD. Bruno Ştefan: Se confirmă!

Romanian dentists, among the best ranked, on the international market Photo: „Romanian Medical Tourism Guide”
Romanian dentists, among the best ranked, on the international market Photo: „Romanian Medical Tourism Guide”

Un sondaj recent arată legătura dintre problemele dentare ale românilor şi partidul cu care votează. 

Sociologul Bruno Ştefan a analizat, într-un interviu acordat DC News, rezultatele unui sondaj de opinie care, printre altele, a scos în evidenţă bolile pe care le au românii şi legătura acestor afecţiuni cu intenţia de vot. Una dintre concluzii este aceea că persoanele cu probleme dentare votează cu PSD şi cu Pro România. 

"Mai toţi au câte ceva care scârţâie, în ceea ce priveşte sănătatea. Avem aproape jumătate din oameni cu probleme cu dinţii. (...) Sondajele arată că, deşi dau note importante, 8,9,10 celor mai importante organe, totuşi recunosc că suferă puţin. Şi când corelăm bolile pe care le au cu intenţia de vot, obţinem nişte profile care ar putea să-i facă pe unii să se simtă jigniţi, dar ele ţin, mai degrabă, de vârstă", a declarat Bruno Ştefan.

"În campania anti-PSD se spunea că persoanele fără dinţi votează cu PSD-ul", a punctat Val Vâlcu, moderatorul emisiunii.

"Şi acum sondajul confirmă că lucrurile stau aşa. Electoratul PSD suferă cu dinţii mai mult decât electoratul USR, de pildă. Cu USR se întâmplă aşa pentru că sunt tineri. Electoratul PSD, alături de cel al Pro România, suferă cel mai tare cu dinţii. E o problemă... oare dinţii îndreaptă către PSD sau invers? Eu doar am corelat, să văd ce probleme au", a răspuns Bruno Ştefan.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel