Probleme pe DN1A, Cheia - Săcele. Intervenţie de urgenţă

asfaltare
asfaltare

Lucrări de urgenţă pe DN1A, pentru repararea unei porţiuni care s-a surpat.

Drumarii intervin joi pentru repararea porţiunii din DN 1A Cheia-Săcele Braşov care s-a surpat miercuri seara, circulaţia rutieră în zonă urmând să revină la normal, a precizat purtătorul de cuvânt al DRDP Braşov, Robert Elekeş. Acesta a adăugat că lucrări mai ample de consolidare a drumului vor fi realizate după parcurgerea procedurilor în vigoare. 

Joi, în jurul orelor 14,00 vor începe lucrările de completare cu arocamente pe DN 1A, în zona afectată de surpare. Lucrările, deşi nu rezolvă în totalitate problema surpării, vor permite ca circulaţia să se desfăşoare fără restricţii. În zonă vor urma lucrări de consolidare mai ample, însă pentru asta va trebui să iniţiem o procedură de achiziţie publică atât pentru studiul de fezabilitate, cât şi pentru proiectare şi execuţie şi asta poate fi de durată. Lucrările în zona afectată se vor finaliza tot în cursul zilei de joi, a mai afirmat Robert Elekeş. 

Surparea drumului s-a produs miercuri seara la km 177+ 950 pe sensul de mers Cheia-Braşov pe o porţiune de 0,5 m adâncime şi 2,5 m lungime. DN 1A este un drum circulat de tot ce înseamnă trafic greu, fiind principala alternativă la DN 1 spre Braşov. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel