Probleme la STB și Metrorex. Persoană cu dizabilități, apel la Nicușor Dan: Situația e groaznică, e umilitor

Probleme la STB și Metrorex. Persoana cu dizabilități, apel la Nicușor Dan: Situația e groaznică, e umilitor  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Probleme la STB și Metrorex. Persoana cu dizabilități, apel la Nicușor Dan: Situația e groaznică, e umilitor / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O persoană cu dizabilități a sesizat problemele pe care le întâmpină la Societatea de Transport București.

Într-o postare pe Facebook, Eduard Florentin, un cetățean cu dizabilități din București, a dezvăluit problemele pe care le-a întâmpinat la transportul cu autobuzele STB:

„În PRIMA mea dată DE MERS CU STB-ul, am avut parte de O EXPERIENȚĂ GROAZNICĂ atât la dus cât și la întors.

Se pare că coborâtul rampei de acces pentru cei cu scaun rulant nu se mai face, deoarece "nu se deschide rampa" de acces sau nu sunt instruiți domnii șoferi cum sa o facă, STB-ul cât și METROREX NU SUNT PREGĂTIȚI pentru cei ce sunt în situația mea deșii ei se lauda ca au lift pt oameni cu dizabilități aproape la toate stațiile dar riști să ramai blocat la Metrou deoarece lifturile Nu Funcționează sau au un rând de trepte până la ele.

Am avut parte de o experiență ce mă face să mă simt diferit chiar neputincios, am fost cărat pe brate de 6 bărbați pe un șir lung de trepte, apoi forțat sa urc pe scările rulante cu riscul de a mă răsturna, alături de 2 femei care mă țineau. Metrorex STB, Nicușor Dan, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România.

Ce să facem în situația aceasta, să nu mai ieșim din casă? Am sa filmez ieșirile și mersul cu aceste mijloace de transport să vedeți și voi cât de greu și umilitor este accesul. Poate împreună schimbam ceva!“, a scris Eduard Florentin pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel