Probleme în parcările din centrul Sibiului. Consilierii locali, acuzaţi de cetăţeni

În dimineața zilei de joi mai multe mașini ale unor sibieni și turiști au fost ridicate de Poliția locală. Pentru a crea locuri de parcare consilierilor locali, care la ora 14:00 aveau ședință în sediul Primăriei, scrie turnulsfatului.ro. 

Reprezentanții Primăriei Sibiu amintesc faptul că păstrarea unor locuri de parcare libere pentru consilierii locali a fost solicitată de unii dintre aceștia. “În ședința extraordinară a Consiliului Local Sibiu din data de 15 mai legislativul local a hotărât desființarea parcării din Piața Huet, devenind astfel pietonală. Această parcare era utilizată și de unii consilieri locali atunci când participau la ședințele lunare ale Consiliului. În acest context consilierul local Ioan Stroie a solicitat asigurarea unor locuri de parcare pentru membrii Consiliul Local în ziua în care participă la ședință. Pentru a duce la îndeplinire această solicitare, Poliția Locală a închis temporar o zonă cu 14 locuri de parcare pe strada A. Odobescu. Pentru eliberare, a fost necesară mutarea a câteva mașini pe o stradă din imediata vecinătate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și dăm asigurări ca nu se va mai repeta această situație“, dau asigurări reprezentanții Primăriei Sibiu, în răspunsul transmis la solicitarea Turnul Sfatului.

Situația ridicării mașinilor a fost semnalată, mai întâi, de către sibieni, prin intermediul rețelei Facebook. “Iată mai nou care este soluția parcării mașinilor consilierilor: se ridică pe nepusă masă fără avertisment toate mașinile din față de la Teatrul Gong (inclusiv cele cu tichet sau abonament) pentru a face loc aleșilor care au ședință. Este deja a doua oară săptămâna aceasta! Vi se pare normal? Mi se pare total aberant să te trezești cu mașina luată pe sus după ce ai parcat regulamentar și ai plătit pentru asta, mutată doar așa că «e ordin de la primărie». Și alt argument al celor de la ridicări «e domeniul public» – hai, serios?!? Eu cred că într-o țară normală, într-un oraș civilizat, nu așa trebuie să se comporte o primărie“, a scris un sibian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel