Probleme de sănătate pentru Erdogan. (VIDEO) Președintele turc întrerupe emisiunea transmisă în direct

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că nu va participa la mai multe evenimente din campania electorală pentru a ține seama de sfaturile medicilor săi.

Anunțul liderului turc, în vârstă de 69 de ani, a venit în toiul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din Turcia, din 2024.

Un interviu a lui Erdogan transmis pe posturile locale de televiziune a fost întrerupt brusc marți seară, deoarece liderul turc s-a simțit rău în timpul emisiunii transmise în direct.

După o pauză lungă, care a stârnit tulburări pe rețelele de socializare, el a spus că a avut probleme la stomac cauzate de activitățile intense din campania electorală. Purtătorul de cuvânt al președintelui, Ibrahim Kalin, a declarat ulterior că liderul Erdogan este sănătos.

"Astăzi, la sfatul medicilor, voi sta acasă și mă voi odihni. Din păcate, nu mă voi întâlni cu frații noștri în orașele Kirikkale, Yozgat și Sivas", a spus Erdogan pe Telegram, potrivit Urdu Point.

Președintele a mai spus că un consilier îl va înlocui la întâlnirile cu alegătorii anunțând că joi că își va relua participarea personală la campania electorală.

Alegerile prezidențiale și parlamentare din Turcia sunt programate să aibă loc pe 14 mai.

Kemal Kilicdaroglu, propus de o alianță de opoziție formată din șase partide, este considerat principalul adversar al lui Erdogan. Lista candidaţilor la preşedinţie îl mai include şi pe Muharrem Ince, de la Partidul Patriei şi pe Sinan Ogan, de la Alianţa ATA.

Rezultatele sondajelor pre-electorale se schimbă constant și nu a fost dezvăluit încă favoritul alegerilor viitoare.

Citește: Kemal Kilicdaroglu, adversarul lui Erdogan la prezidenţiale, a recunoscut că este alevit. Tabu major spulberat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel