EXCLUSIV  Problemă neluată în calcul în pandemie. Nicuşor Dan, ASALTAT: Consecinţe negative. Am intervenit

Nicusor Dan
Nicusor Dan

Nicuşor Dan a spus ce face în perioada stării de urgenţă, dat fiind faptul că planurile de campanie pentru alegerile locale au fost suspendate ca urmare a pandemiei de coronavirus. 

Cum planurile politice au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, Nicuşor Dan şi-a refăcut planurile pentru această perioadă în care ar fi trebuit să se afle în precampania pentru alegerile locale. Politicianul a declarat, pentru DC News, că acum se ocupă de strângere sesizărilor şi a problemelor importante legate de pandemie, pe care i le sesizează oamenii şi trimiterea lor spre soluţionare către autorităţile competente.

"Eu am încercat să mă preocup, în primul rând pentru că sunt o persoană cunoscută şi multă lume mă urmăreşte, am încercat să redirecţionez probleme care mi-au fost semnalate către guvernanţi. Au fost chestiuni legate, de exemplu, de bolnavii cronici care trebuiau să se ducă o dată pe lună să ia o reţetă de la medicul de familie, au fost chestiuni legate de sistemul de justiţie, cum să se judece procesele online, nişte neclarităţi în interpretarea decretului; am intervenit şi într-o chestiune importantă care nu cred că a fost tratată cu maximă seriozitate pe problema ridicării gunoiului din centrele de carantină.

Aici chiar a fost o chestiune cu impact medical şi cu posibile consecinţe negative. Până la urmă s-a remediat problema iar gunoiul acela e numit deşeu infecţios şi trebuie tratat ca atare de către firme care au pregătirea necesară, să-l ducă şi să-l trateze aşa cum sunt regulamentele", a explicat Nicuşor Dan.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel