Problema din România, imposibil de rezolvat! Email de la Cotroceni

Una dintre problemele, greu de rezolvat, din țara noastră nu ține de sistem, ci de bunul simț. Bunul simț nu se învață la școală, ci acasă. 

Probabil, în România, nu există loc de parcare pentru persoane cu handicap care să nu fi fost ocupat de un șofer perfect sănătos. Respectarea locului pentru persoanele cu handicap este, încă, un comportament străin pe plaiurile mioritice.

Problema pornește din familie și se întinde în sistem. Șoferul sănătos, needucat, necivilizat nu a fost învățat ce este respectul. În aceeași situație se găsesc și autoritățile. Sistemul e compus din oamenii, care la rândul lor nu au fost învățați ce este acela respect, ceea sunt princiiple morale.

Un cetățean din Cluj Napoca a încercat să rezolva problema locurilor de parcare pentru persoane cu handicap, dintr-un mall, însă fără succes. După mai multe mesaje trimise autorităților locale (mesaje care au fost trimise degeaba), Nicolae Toth i-a scris lui Klaus Iohanns...tot degeaba. Așa că a făcut publice schimburile de email-uri între el și atutorități. Pentru ca toată lumea să vadă că suntem departe de ceea ce ne dorim să fim.

”Bună ziua. Întrucit în parcarea Polus Cluj Napoca toate locurile de parcare pentru persoanele cu handicap sunt ocupate ilegal am încercat să schimb ceva. Am scris președintiei întrucât nici conducerea Polus nici poliția locală Florești nu s-au deranjat să rezolve cumva problema”, scrie cetățeanul într-un mesaj trimis redacției.

Potrivit acestuia, prorpietarul mall-ului i-a spus să se adreseze poliției locale. Poliția locală i-a spus că nu este responsabilitatea ei pentru că mall-ului este o proprietate privată. Așa că, Nicolae Toth s-a adresa lui Klaus Iohannis care l-a trimis înapoi la Poliția Locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel